Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#EZ14431THE JIROUSVersiones/Tributos/ClónicosCatalunya4350€02-12-202408-12-2024

Observaciones de la oferta

THE JIROUS - VERSIONS DE QUALITAT - VERSIONES DE CALIDAD - NO INCLOU EQUIPS DE SO. NO INCLUYE EQUIPOS DE SONIDO. THE JIROUS -CONTRACTACIÓ CONTRATACIÓN - BOOKING - PORTAL MÚSICA MANAGEMENT - MIQUEL COMELLA 676236200 m@portalmusica.com - www.portalmusica.com VERSIONES / TRIBUTOS / CLÓNICOS

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

THE JIROUS

THE JIROUS THE JIROUS578THE JIROUS579THE JIROUS580THE JIROUS581THE JIROUS582THE JIROUS583THE JIROUS584

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Versiones/Tributos/Clónicos
Web
https://www.youtube.com/watch?v=I546cHj1hSU
Descripción
La nova banda tribut dels millors hits des del 2000 fins a l’actualitat Et transportem al Palau Sant Jordi com si estiguessis als concerts de: Coldplay, Maroon 5, Keane, The Killers, Avicii, Imagine Dragons, Ed Sheeran, One Republic, Black Eyed Peas, The Weekend, Capital Cities, Miley Cyrus… Interpretem hits sencers però també fem medleys tribut amb els millors èxits de cada banda per aconseguir un directe enèrgic i dinàmic i tenir el públic saltant i vibrant durant tot el concert. Incloem un medley de cançons “fiesteras” en castellà i també 2-3 cançons mig temps/balades per baixar el ritme i ballar. Amb un directe cuidat fins al mínim detall, tant en el so com en l’estètica, buscant així una diferenciació en la qualitat i professionalitat. Contracta’ns, no te’n penediràs.
Enlaces Externos
https://www.youtube.com/@TheJirous
@the_jirous
https://www.youtube.com/shorts/cs8FijFRAjg

Observaciones

La nostra banda tribut compta amb músics i tècnics de primera categoria que han dedicat esforç i talent per recrear amb fidelitat el so distintiu de la banda original. Hem invertit en una producció de qualitat excepcional, garantint un espectacle visual i auditiu de primer nivell. L’atmosfera estarà carregada d’energia positiva i el públic, apassionat i entregat, contribuirà a crear un ambient vibrant. *PREUS DE LLANÇAMENT* Aquesta és una oportunitat única per explorar sinèrgies i experiències conjuntes. No t’ho perdis.

Otras Ofertas de THE JIROUS

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica