Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#RR13460MIAU TRIOJazz,Blues,Piano Bar,Brasserie...*ANDORRA1500€10-12-201931-05-2022

Observaciones de la oferta

CONDICIONS I DISPONIBILITAT A CONSULTAR. CONDICIONES Y DISPONIBILIDAD A CONSULTAR. INCLOU ATA DUANA I IMPOST IRNR. INCLULYE ATA ADUANA Y IMPUESTO IRNR MIAU TRIO CONTRACTACIÓ CONTRATACIÓN BOOKING PORTAL MÚSICA MANAGEMENT - MIQUEL COMELLA 676 23 62 00 m@portalmusica.com TRIO VOCAL JAZZ MIAU TRIO

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

MIAU TRIO

MIAU TRIO

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Jazz,Blues,Piano Bar,Brasserie...
Web
https://www.youtube.com/watch?v=80QdW7WY1S8
Descripción
Miau Trio és una formació vocal femenina que combina el jazz amb altres estils i un toc humorístic molt personal. Travessant un univers d'altres temps, fines harmonies s'entrellacen transmetent bona energia amb un somriure a la cara. Miau Trio ens apropa una experiència musical i performativa difícilment explicable, el millor és viure-la. Nous aires des d'Argentina, escoltarem versions molt personals de The Boswell Sisters, Duke Ellington, sons de París o Itàlia i creacions pròpies. Un pot petit ple de bons moments, musicalitat i bellesa. Miau Trío torna a Catalunya després de la seva primera i exitosa gira europea, i d’un any carregat de concerts i presentacions arreu de l’Argentina i l’Uruguai. Aquest mes d’abril, el grup de Buenos Aires pujarà de nou als escenaris del nostre país, després del seu pas, la tardor del 2018, per destacats espais i festivals de casa nostra, com la Sala Trono de Tarragona; el Festival Petits Camaleons, a Sant Cugat del Vallès; la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils o el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, entre d’altres. Nou espectacle i una essència inconfusible. Miau Trío creua l’oceà per submergir-nos, altre cop, en la seva galàxia sonora, un pot petit ple de ritme, bellesa i infinita musicalitat.

Observaciones

- Títol de l’espectacle: Des de l’Argentina, Miau Trío en concert. - Durada: 60 minuts. - Integrants: Mariana Michi (veu, sintetitzadors, baix, quatre veneçolà); Rocío Katz (veu, guitarra, sintetitzadors); Rocío Iturralde (veu, ukelele, ukebass, guitarra).

Otras Ofertas de MIAU TRIO

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica